Fashion Attic is een kleine, persoonlijke modewerkplaats. Wij bieden verschillende diensten aan, van kleding op maat laten maken, tot eigen ontwerpen tot werkelijkheid laten komen. Ook kunt u bij ons terecht als u graag zelf meer wilt leren over hoe kleding ontworpen en gemaakt wordt. Lees hieronder meer over de opties, mocht u geïnteresseerd zijn dan kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen via onze contact pagina

Kleding op maat 
&
e
igen ontwerp

Kleding op maat 
&
e
igen ontwerp

Het is mogelijk om kleding die u al heeft op maat te laten maken. Zo kunt u kleding die u in de kast heeft hangen perfect op uw lichaam laten aansluiten waardoor zowel kledingstuk als mens beter tot zijn recht komt. Denk aan een rok die net te lang is, of een jasje dat te breed is. Een kleine aanpassing kan een kledingstuk een heel ander karakter geven. 

Er kan ook een patroon op maat gemaakt worden naar eigen ontwerp of in samenwerking met mij. Ik kan daarbij advies geven over het te kiezen ontwerp, de stofkeuze, de pasvorm etc. 

Wanneer nodig wordt er eerst een proefmodel gemaakt.  Zo kunt u de creatieve ideën die u in uw hoofd heeft tot werkelijkheid laten komen en vertrekt u met uw unieke kledingstuk precies op maat gemaakt.

Kleding reparatie

Als u kleding niet draagt vanwege een klein defect kunt u dat bij mij laten repareren, waardoor u kledingstuk er weer als nieuw uitziet en weer met plezier gedragen kan worden, zoals het hoort.
Vrijwel alle reparaties zijn mogelijk, met uitzondering van de volgende stoffen: leer, suede en bont.

 

 

Extra service 
Mocht u weinig tijd hebben, dan kunt u gebruik maken van onze haal en breng service. Ik kom dan bij u langs om de reparatie te bespreken en eventueel af te spelden, zo kunt u in uw eigen omgeving passen en bespreken wat u precies wilt. Extra kosten voor deze service zijn eenmalig 15 euro. 

Advies
&
Begeleiding

Mocht u zelf meer willen leren over het modevak, van het tekenen van ontwerpschetsen, tot technische lessen in patroontekenen en het uiteindelijk in elkaar zetten van een eigen ontworpen kledingstuk dan bent u bij Fashion Attic aan het juiste adres. 

Wij bieden vakgerelateerd advies in de vorm van individuele lessen. We maken dan een persoonlijk lesplan dat kan variëren van 1 enkele les, tot een maandelijkse cursus of wekelijks terugkerende lessen. 

Ook voor modestudenten bieden wij advies en begeleiding, neem hierover contact met ons op voor meer informatie. 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now