Fashion Attic is een kleine, persoonlijke modewerkplaats. Hier wordt met liefde en aandacht gewerkt aan unieke ontwerpen en wordt kleding een nieuw of tweede leven gegeven. 
 

Lees hieronder meer over de opties. Heeft u nog vragen of wilt u gebruik maken van een van onze diensten?
Neem dan contact met ons op! 

Kleding op maat 

Heeft u een rok die net te lang is, of een jasje dat te breed is? Een kleine aanpassing kan een kledingstuk een heel ander karakter geven. Zo kunt u kleding die u in de kast heeft hangen perfect op uw lichaam laten aansluiten waardoor zowel kledingstuk als mens beter tot zijn recht komt. 

Eigen ontwerp

Heeft u altijd al uw eigen kledingstuk willen ontwerpen, of bent u al ontzettend lang opzoek naar een speciaal soort jurk? Ik laat uw creatieve ideeën graag tot leven komen. Zo geef ik advies over het ontwerp, stofkeuze, de pasvorm etc. Wanneer nodig wordt er eerst een proefmodel gemaakt. Zo vertrekt u met uw unieke kledingstuk precies op maat gemaakt. 

Kleding reparatie

Als u kleding niet draagt vanwege een klein defect kunt u dat bij mij laten repareren, waardoor u kledingstuk er weer als nieuw uitziet en weer met plezier gedragen kan worden, zoals het hoort.
Vrijwel alle reparaties zijn mogelijk, met uitzondering van de volgende stoffen: leer, suède en bont.

 

 

Extra service 
Mocht u weinig tijd hebben, dan kunt u gebruik maken van onze haal en breng service. Ik kom dan bij u thuis langs om de reparatie te bespreken en eventueel af te spelden, zo kunt u in uw eigen omgeving passen en bespreken wat u precies wilt. Het gerepareerde kledingstuk breng ik vervolgens terug naar huis. Extra kosten voor deze service zijn eenmalig 15 euro. 

Advies & begeleiding

Mocht u zelf meer willen leren over het modevak, van het tekenen van ontwerpschetsen, tot technische lessen in patroontekenen en het uiteindelijk in elkaar zetten van een eigen ontworpen kledingstuk dan bent u bij Fashion Attic aan het juiste adres. 

Wij bieden vakgerelateerd advies in de vorm van individuele lessen. We maken een persoonlijk lesplan dat kan variëren van 1 enkele les, tot een maandelijkse cursus of wekelijks terugkerende lessen. 

Ook voor modestudenten bieden wij studiebegeleiding, neem hierover contact met ons op voor meer informatie. 

Zolder.jpg